Обосновани Футболни Прогнози

Етър Велико Търново - Верея Стара Загора

27 Юли 2018 - 18:30
Етър Велико Търново
Верея Стара Загора
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 2-ия кръг на шампионата в Първа ПФЛ на България между футболните тимове на Етър Велико Търново и Верея Стара Загора. Болярите посрещат на домашния си стадион противниковия отбор на Верея Стара Загора.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Етър Велико Търново

Играчите на отбора домакин заемат 12-то място във временното класиране без записана точка, след 1 загуба, като имат голова разлика 0-1. Като домакин отборът все още няма изиграна среща досега, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и все още не е позволил да му вкарат нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Болярите имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 4-13.

Верея Стара Загора

Гостуващият тим на Верея Стара Загора се намира на 8-мо място в таблицата с една записана точка, след 1 равенство, като е успял да реализира 0 гола във вратата на противниците си и е допуснал 0 попадения в мрежата си. Като гост съставът все още не е изиграл нито една среща досега, като все още не е успял да се разпише във вратата на своите домакини и все още не е инкасирал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Верея Стара Загора има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 3 вкарани и 8 получени гола.

Етър Велико Търново - Верея Стара Загора - преки двубои

В предишните 2 изиграни сблъсъка между двата съперника, Етър Велико Търново няма нито една победа, а отбора на Верея Стара Загора е спечелил 2 победи, при общо голово съотношение 0-3. В последната среща на своя терен срещу Верея Стара Загора, играчите на Етър Велико Търново нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Етър Велико Търново е с 2 последователни поражения в шампионата, а на собствения си терен допусна поражение в предишния си двубой.

Отборът на гостите постигна реми в предишната си среща в шампионата на България, а на чужд терен има неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.