Обосновани Футболни Прогнози

Акжайк - Тобол Костанай

1 Юли 2018 - 15:00
Акжайк
Тобол Костанай
Прогноза: 2
Коефициент: 1.91
1 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от поредния кръг на футболния шампионат в Висша Лига на Казахстан между отборите на Акжайк и Тобол Костанай. Треньора на домакините извежда на Петър Атоян своите играчи срещу противниковия отбор на Тобол Костанай.

Факти и данни за предстоящия футболен двубой:

Акжайк

Играчите на домакините се намират на 7-ма позиция в таблицата с 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 16 срещи имат отрицателна голова разлика 20-24. Като домакин Акжайк е изиграл 8 срещи, в които има 4 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 13-5.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Акжайк имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 6 получени гола.

Тобол Костанай

Отборът на гостите от Тобол Костанай е трети във временното класиране с общ актив от 28 точки, натрупани след 9 победи, едно равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи е реализирал 16 гола във вратата на съперниците си и е получил 13 попадения в своята врата. При гостуванията си съставът има 8 срещи, в които е записал 7 победи и една загуба, реализирал е 9 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Тобол Костанай са записали 4 победи и 2 загуби, като са разписали в мрежата на своите съперници 7 гола и са получили 4 гола от футболистите на съперниците си.

Акжайк - Тобол Костанай - директни двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата тима, съставът на Акжайк има записанa една победа, отбора на Тобол Костанай има записани 3 победи, а в един мач двата противника не са успели да се победят, при обща голова разлика 2-10. В последните 2 срещи пред своите привърженици с Тобол Костанай, играчите на Акжайк са записали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е в серия от 3 поредни загуби в Казахстан, а на своя стадион допусна поражение в последния си двубой.

Тимът на гостите от Тобол Костанай допусна поражение в последния си мач в шампионата на Казахстан, а далеч от дома е с 4 поредни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.91 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.