Обосновани Футболни Прогнози

Жилина Б - Татран Липтовски Микулаш

25 Април 2018 - 18:00
Жилина Б
Татран Липтовски Микулаш
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
3 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се разгледам мача от 26-ия кръг на шампионата в 2. Лига на Словакия между футболните тимове на Жилина Б и Татран Липтовски Микулаш. Жилина Б излизат срещу гостуващия футболен отбор на Татран Липтовски Микулаш на домашния си стадион.

Но нека да разгледаме информацията за днешната футболна среща:

Жилина Б

Жилина Б са 5-ти в таблицата с актив от 37 точки, постигнати след 11 победи, 4 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 25 мача имат голова разлика 57-38. Като домакин отборът на Жилина Б е играл 12 мача, в които е записал 8 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 40-17.

В предишните си 6 официални срещи в 2. Лига играчите на Жилина Б са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 10 гола.

Татран Липтовски Микулаш

Гостуващият тим на Татран Липтовски Микулаш се намира на 11-то място във временното класиране с актив от 31 точки, натрупани след 8 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 мача има положителна голова разлика 35-34. Навън съставът е изиграл 12 мача досега, в които е записал 5 равенства и 7 загуби и все още няма победа навън, реализирал е 12 попадения в мрежата на приемащите го отбори и е позволил да му вкарат 25 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Татран Липтовски Микулаш има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Жилина Б - Татран Липтовски Микулаш - преки мачове

В последната среща между двата тима, тимът на Жилина Б не е записал нито 1 победа, а тима на Татран Липтовски Микулаш има спечеленa 1 победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Жилина Б допусна неуспех в последния си мач в шампионата на Словакия, а у дома записа реми в предишната си среща.

Тимът на Татран Липтовски Микулаш има победа в предишния кръг в шампионата, а при гостуванията си има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.