Обосновани Футболни Прогнози

Де Граафшап - Алмере Сити

9 Април 2018 - 21:00
Де Граафшап
Алмере Сити
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
4 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка от поредния кръг на футболния шампионат в Ерсте Дивизи на Холандия между футболните тимове на Де Граафшап и Алмере Сити. Треньора на домакините извежда на Де Вийверберг своите футболисти срещу Алмере Сити.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Де Граафшап

Домакините от Де Граафшап заемат 5-та позиция в таблицата с актив от 55 точки, натрупани след 15 победи, 10 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 34 мача имат голова разлика 67-42. На домашна сцена тимът е изиграл 17 срещи, в които има 9 победи, 3 равенства и 5 загуби, реализирал е 32 гола в противниковата врата и е допуснал 19 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Ерсте Дивизи футболистите на Де Граафшап имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 11-9.

Алмере Сити

Съставът на гостите от Алмере Сити е 11-ти в класирането с общ актив от 46 точки, натрупани след 13 победи, 7 равенства и 14 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 34 мача има голова разлика 62-68. На чужд терен отборът има 17 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 10 загуби, при голова разлика 25-39.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Алмере Сити имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 14 гола.

Де Граафшап - Алмере Сити - преки срещи

В предишните 5 срещи между двата съперника, Де Граафшап има постигнати 3 победи, състава на Алмере Сити има постигнатa една победа, а в 1 среща двата състава не са успели да се победят, при общо голово съотношение 12-6. В предишните 2 срещи на своя терен с Алмере Сити, играчите на Де Граафшап имат 2 успеха.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Де Граафшап е в серия от 3 победи в шампионата, а на своя стадион е с 2 последователни победи.

Тимът на гостите от Алмере Сити е с 2 поредни успеха в Холандия, а далеч от дома има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.