Обосновани Футболни Прогнози

Файлд - Сътън Юнайтед

7 Април 2018 - 17:00
Файлд
Сътън Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес видях футболния мач от 42-ия кръг на футболния сезон в Национална Лига на Англия между футболните тимове на Файлд и Сътън Юнайтед. Файлд приемат на своя стадион противниковия отбор на Сътън Юнайтед.

Накратко факти и статистика за днешния мач:

Файлд

Футболистите на тима домакин са 7-ми във временното подреждане с 65 точки, събрани след 18 победи, 11 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 41 двубоя имат голова разлика 76-52. На домашна сцена тимът на Файлд има 21 двубоя до момента, в които има 10 победи, 8 равенства и 3 загуби, вкарал е 48 попадения в противниковата врата и е получил 25 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Файлд са записали 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 18 вкарани и 8 получени гола.

Сътън Юнайтед

Тимът на гостите от Сътън Юнайтед е на втора позиция в таблицата с временното подреждане с общ актив от 72 точки, след 21 победи, 9 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 40 срещи е отбелязал 60 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 45 гола в мрежата си. При гостуванията си тимът е изиграл 19 срещи до момента, в които е записал 10 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 27-19.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Сътън Юнайтед има записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 10-6.

Файлд - Сътън Юнайтед - преки срещи

В предишният сблъсък между двата тима, Файлд не е спечелил нито една победа, а отбора на Сътън Юнайтед има спечеленa 1 победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Файлд е с 2 успеха в шампионата на Англия, а при домакинствата си има победа в предишната си среща.

Отборът на Сътън Юнайтед има поражение в последния си мач в първенството на Англия, а като гост има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.