Обосновани Футболни Прогнози

Силкеборг - Хобро

19 Април 2018 - 19:00
Силкеборг
Хобро
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 5-ия кръг на текущият футболен сезон в Група А за Изпадане на Дания между Силкеборг и Хобро. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Хобро на Силкеборг.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия футболен двубой:

Силкеборг

Футболистите на Силкеборг се намират на трета позиция в класирането с общ сбор от 28 точки, след 3 загуби на старта на новото първенство, като в изиграните 3 двубоя са вкарали 3 гола и са позволили да им вкарат 6 гола в мрежата си. У дома тимът на Силкеборг е играл един двубой досега, в който има 1 загуба, при обща голова разлика 2-3.

В предишните си 3 официални мача в Група А за Изпадане тимът на Силкеборг има в актива си 3 последователни поражения, което красноречиво говори за моментната слаба форма на отбора, като са вмъкнали на противника си 3 попадения и са им вкарали 6 гола.

Хобро

Съставът на гостите от Хобро е на първа позиция във временното подреждане с актив от 38 точки, след 2 победи и 1 загуба от започването на сезона, като в изиграните общо 3 двубоя е успял да реализира 3 гола и е допуснал 3 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 1 мач, в който е записал 1 победа, при голова разлика 1-0.

В предишните си 3 срещи в първенството тимът на Хобро е постигнал 2 победи и една загуба, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 3 гола.

Силкеборг - Хобро - директни двубои

В предишният мач между двата отбора, Силкеборг няма нито една победа, а тима на Хобро е постигнал една победа.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Силкеборг е в серия от 3 поредни загуби в шампионата на Дания, а при домакинствата си има неуспех в последния си двубой.

Тимът на гостите е с 2 успеха в Дания, а при визитите си има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.