Обосновани Футболни Прогнози

Фортуна Кьолн - Пройсен Мюнстер

14 Април 2018 - 15:00
Фортуна Кьолн
Пройсен Мюнстер
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 4
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще дам прогноза за двубоя между съставите на Фортуна Кьолн и Пройсен Мюнстер от 34-ия кръг на футболния сезон в Германия в турнира Трета Лига. Фортуна Кьолн посрещат на своя стадион противниковия футболен отбор на Пройсен Мюнстер.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешната футболна среща:

Фортуна Кьолн

Домакините от Фортуна Кьолн са 5-ти във временното класиране с общ актив от 53 точки, след 15 победи, 8 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 33 срещи са вкарали 49 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 37 гола в мрежата си. Като домакин отборът на Фортуна Кьолн е изиграл 16 двубоя, в които има 9 победи, 3 равенства и 4 загуби, отбелязал е 23 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 14 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Трета Лига играчите на Фортуна Кьолн са записали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 7-8.

Пройсен Мюнстер

Гостуващият състав на Пройсен Мюнстер заема 12-та позиция в таблицата с актив от 42 точки, записани след 11 победи, 9 равенства и 13 загуби от започването на първенството, като в изиграните 33 двубоя е реализирал 38 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 42 попадения в своята мрежа. Далеч от дома отборът е играл 16 двубоя, в които има 3 победи, 4 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 12-27.

В последните си 6 официални мача в Трета Лига футболистите на Пройсен Мюнстер са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 6-5.

Фортуна Кьолн - Пройсен Мюнстер - директни срещи

В последните 5 играни мача между двата противника, съставът на Фортуна Кьолн е записал 1 победа, отбора на Пройсен Мюнстер има спечелени 3 успеха, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 6-10. В предишните 2 мача у дома срещу отбора на Пройсен Мюнстер, играчите на Фортуна Кьолн са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините е в серия от 4 последователни поражения в Германия, а на своя стадион е в серия от 2 поредни загуби.

Отборът на Пройсен Мюнстер има победа в предишната си среща в шампионата на Германия, а като гост допусна неуспех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.