Обосновани Футболни Прогнози

ФК Копенхаген - Олборг

18 Април 2018 - 21:00
ФК Копенхаген
Олборг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска мисля да пиша за двубоя от 4-ия кръг на футболния шампионат в Група за Титлата на Дания между отборите на ФК Копенхаген и Олборг. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Паркен своите играчи срещу гостуващите играчи на Олборг.

Ето и информацията за предстоящия футболен мач:

ФК Копенхаген

Гражданите са 4-ти в класирането със събрани 47 точки, след 1 победа и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 3 двубоя са успели да вкарат 5 гола и са получили 6 гола в собствената мрежа. У дома ФК Копенхаген има един мач досега, в който има една победа, реализирал е 2 попадения във вратата на противниците си и е допуснал едва едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Лъвовете е постигнал 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 12 гола.

Олборг

Гостуващият тим на Олборг заема 5-то място в таблицата с общ актив от 39 точки, след една победа и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 3 двубоя е вкарал 3 попадения в противниковата врата и е получил 6 гола в собствената врата. Далеч от дома тимът е изиграл 1 двубой до момента, в който има една загуба, при обща голова разлика 1-3.

В предишните си 3 двубоя в първенството футболистите на AaB са записали 1 победа и 2 загуби, при обща голова разлика 3-6.

ФК Копенхаген - Олборг - директни двубои

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от ФК Копенхаген е в серия от 2 загуби в първенството, а на собствения си терен е в серия от 4 последователни победи.

Съставът на Олборг има успех в последната си среща в първенството на Дания, а като гост има поражение в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.