Обосновани Футболни Прогнози

Басано Виртус - Губио

22 Април 2018 - 17:30
Басано Виртус
Губио
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от коефициентите в сблъсъка между Басано Виртус и Губио от поредния кръг на футболния сезон в Серия С - Група В на Италия. Басано Виртус излизат срещу противниковия футболен отбор на Губио на Стадио Рино Мерканте.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Басано Виртус

Футболистите на тима домакин са 4-ти в класирането с актив от 47 точки, от 13 победи, 8 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 срещи са реализирали 36 попадения в противниковата врата и са получили 27 гола в мрежата си. Пред своите винаги подкрепящи го фенове съставът е играл 16 мача до момента, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 20-16.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Басано Виртус е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 6 попадения и са получили 7 попадения от противниковите състави.

Губио

Съставът на гостите от Губио е 15-ти във временното класиране с общ актив от 33 точки, натрупани след 8 победи, 9 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 мача има голова разлика 33-45. При визитите си съставът е играл 15 срещи досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 9 загуби, вкарал е 15 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 24 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия С - Група В тимът на Губио има в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали в вратата на своите съперници 5 попадения и са допуснали 6 попадения от противниковите тимове.

Басано Виртус - Губио - директни двубои

В предишните 3 играни сблъсъка между двата състава, тимът на Басано Виртус има спечеленa една победа, а отбора на Губио има постигнати 2 победи, при обща голова разлика 3-5. В последната среща пред своите почитатели с Губио, Домакините от Басано Виртус са постигнали една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Басано Виртус постигна равенство в последната си среща в първенството, а на своя стадион има успех в предишния си двубой.

Съставът на гостите стигна до реми в предишния кръг в шампионата на Италия, а на чужд терен има неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.