Обосновани Футболни Прогнози

Каен - Монпелие

1 Април 2018 - 18:00
Каен
Монпелие
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 3
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам сблъсъка от 31-ия кръг на футболния сезон в Лига 1 на Франция между Каен и Монпелие. Треньора на домакините Патрис Гаранде извежда на домашния си стадион Мишел Д Орнано своите играчи срещу противниковия отбор на Монпелие.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия футболен двубой:

Каен

Каен са 13-ти в класирането с 35 точки, след 10 победи, 5 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 срещи имат голова разлика 22-36. На домашна сцена Каен има 15 срещи до момента, в които има 7 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 15-14.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 тимът на Каен е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-8.

Монпелие

Гостуващият състав на Монпелие е 7-ми в таблицата с временното класиране с общ актив от 42 точки, след 9 победи, 15 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 30 двубоя има положителна голова разлика 28-25. При гостуванията си тимът е изиграл 14 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 7 равенства и 3 загуби, реализирал е 10 гола във вратата на противниците си и е получил 11 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Монпелие има на сметката си една победа, 5 равенства и нито една загуба, при голова разлика 6-5.

Каен - Монпелие - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата противника, тимът на Каен е спечелил 2 победи, а състава на Монпелие има записани 3 победи, при обща голова разлика 6-8. В последните 2 срещи пред своите привърженици с състава на Монпелие, играчите на Каен имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Каен е в серия от 2 последователни загуби в шампионата, а на своя стадион постигна победа в предишния си двубой.

Отборът на Монпелие е в серия от 5 поредни равенствa в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 последователни равни срещи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.