Обосновани Футболни Прогнози

Фулад Хузестан Ахваз - Зоб Ахан Исфахан

12 Април 2018 - 15:30
Фулад Хузестан Ахваз
Зоб Ахан Исфахан
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

За днес ще се спра на сблъсъка от поредния кръг на настоящият шампионат в Про Лига на Иран между футболните отбори на Фулад Хузестан Ахваз и Зоб Ахан Исфахан.

Информацията за днешния футболен двубой:

Фулад Хузестан Ахваз

Футболистите на тима домакин са 6-ти във временното класиране с актив от 42 точки, събрани след 10 победи, 12 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 27 мача имат положителна голова разлика 27-25. На своя стадион Фулад Хузестан Ахваз е играл 13 мача досега, в които е записал 5 победи, 6 равенства и 2 загуби, реализирал е 16 гола в противниковата врата и е допуснал 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Про Лига футболистите на Фулад Хузестан Ахваз имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 8 получени гола.

Зоб Ахан Исфахан

Гостуващият тим на Зоб Ахан Исфахан заема трето място в таблицата с временното класиране с общ актив от 48 точки, събрани след 13 победи, 9 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 27 срещи е вкарал 42 попадения и е позволил да му отбележат 28 гола в мрежата си. При гостуванията си тимът има 13 двубоя, в които е записал 4 победи, 7 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 16-17.

В предишните си 6 официални двубоя в Про Лига играчите на Зоб Ахан Исфахан имат записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 12-6.

Фулад Хузестан Ахваз - Зоб Ахан Исфахан - преки срещи

В предишните 5 срещи между двата противника, тимът на Фулад Хузестан Ахваз е постигнал една победа, състава на Зоб Ахан Исфахан е записал 3 победи, а 1 двубой е завършил реми, при общо голово съотношение 2-7. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу отбора на Зоб Ахан Исфахан, Домакините от Фулад Хузестан Ахваз нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините записа реми в последния си мач в Иран, а на собствения си стадион постигна победа в предишната си среща.

Тимът на Зоб Ахан Исфахан е в серия от 2 успеха в първенството, а при визитите си записа равенство в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.