Обосновани Футболни Прогнози

Лиферинг Залцбург - Капфенберг

13 Април 2018 - 19:30
Лиферинг Залцбург
Капфенберг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 28-ия кръг на футболното първенство в Австрия в Ерсте Лига между тимовете на Лиферинг Залцбург и Капфенберг. Играчите на Лиферинг Залцбург излизат срещу гостуващите футболисти на Капфенберг на своя стадион.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Лиферинг Залцбург

Домакините от Лиферинг Залцбург се намират на трето място в класирането с 46 точки, натрупани след 13 победи, 7 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните 27 мача са отбелязали 48 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 33 попадения в мрежата си. У дома отборът на Лиферинг Залцбург е изиграл 13 двубоя до момента, в които е записал 7 победи, 5 равенства и една загуба, при обща голова разлика 21-8.

В последните си 6 официални срещи в Ерсте Лига тимът на Лиферинг Залцбург е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8 вкарани и 4 получени гола.

Капфенберг

Съставът на гостите от Капфенберг се намира на 8-мо място в класирането с актив от 27 точки, събрани след 7 победи, 6 равенства и 14 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 27 двубоя е вкарал 27 гола и е позволил да му отбележат 46 гола в собствената мрежа. Далеч от дома тимът е играл 14 мача до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 8 загуби, реализирал е 16 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 27 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Капфенберг е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на противниците си 4 попадения и са получили 11 попадения от противниковите състави.

Лиферинг Залцбург - Капфенберг - преки срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата състава, отборът на Лиферинг Залцбург има записани 4 успеха, отбора на Капфенберг не е записал нито една победа, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 13-3. В предишните 2 мача на своя терен срещу тима на Капфенберг, Домакините от Лиферинг Залцбург са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Лиферинг Залцбург постигна успех в предишната си среща в първенството, а на своя стадион стигна до равенство в последната си среща.

Отборът на гостите от Капфенберг стигна до равенство в предишната си среща в шампионата, а на чужд терен допусна неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.