Обосновани Футболни Прогнози

Брест - Клермонт Фут

24 Април 2018 - 21:00
Брест
Клермонт Фут
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 35-ия кръг на текущият футболен сезон в Франция в турнира Лига 2 между тимовете на Брест и Клермонт Фут. Брест излизат срещу гостуващия отбор на Клермонт Фут на Стад Франсис-Ле Бле.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния футболен двубой:

Брест

Брест са на 8-ма позиция във временното класиране с актив от 55 точки, постигнати след 15 победи, 10 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 34 мача са отбелязали 49 гола и са инкасирали 39 гола в мрежата си. Като домакин тимът на Брест е изиграл 17 двубоя, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 5 загуби, вкарал е 23 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 17 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига 2 играчите на Брест са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 10-6.

Клермонт Фут

Гостуващият тим на Клермонт Фут е 4-ти в класирането с 58 точки, от 16 победи, 10 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 мача има голова разлика 48-31. Далеч от дома съставът е играл 17 мача, в които има 6 победи, 6 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 19-16.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Клермонт Фут имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 9 гола.

Брест - Клермонт Фут - директни мачове

В последните 5 играни срещи между двата съперника, Брест има записанa една победа, отбора на Клермонт Фут има постигнати 3 успеха, а 1 мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 4-8. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на Клермонт Фут, играчите на Брест нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Брест постигна реми в последния кръг в първенството на Франция, а на собствения си терен е в серия от 2 поредни успеха.

Съставът на гостите е с 2 последователни успеха в шампионата, а при гостуванията си постигна успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.