Обосновани Футболни Прогнози

Лез Ербиер - Консолат Марсилия

6 Април 2018 - 21:00
Лез Ербиер
Консолат Марсилия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
3 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък между футболните отбори на Лез Ербиер и Консолат Марсилия от 27-ия кръг на футболния шампионат в Франция в Лига Национал. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите играчи на Консолат Марсилия на своя стадион.

Информацията за днешния сблъсък:

Лез Ербиер

Лез Ербиер заемат 11-то място в таблицата с временното подреждане с общ актив от 32 точки, натрупани след 7 победи, 11 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача имат отрицателна голова разлика 29-35. Като домакин съставът на Лез Ербиер има 14 двубоя до момента, в които има 2 победи, 6 равенства и 6 загуби, при голова разлика 11-16.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Национал тимът на Лез Ербиер има в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 5-4.

Консолат Марсилия

Гостуващият състав на Консолат Марсилия е 15-ти в таблицата с актив от 31 точки, от 7 победи, 10 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 26 мача има голова разлика 29-36. При гостуванията си отборът е изиграл 13 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 5 загуби, отбелязал е 11 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 18 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига Национал играчите на Консолат Марсилия са постигнали 4 равенства и 2 загуби и нямат победа, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 7 гола.

Лез Ербиер - Консолат Марсилия - преки срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата отбора, Лез Ербиер има спечелени 2 победи, Консолат Марсилия е спечелил една победа, а 2 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 9-8. В предишните 2 двубоя у дома срещу Консолат Марсилия, футболистите на Лез Ербиер са записали 2 победи.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Лез Ербиер стигна до равенство в предишната си среща в първенството, а при домакинствата си допусна поражение в предишния си мач.

Отборът на гостите е с 4 последователни равни срещи в Франция, а при визитите си е в серия от 2 поредни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.