Обосновани Футболни Прогнози

ФК Паланга - Кауно Жалгирис

5 Април 2018 - 18:00
ФК Паланга
Кауно Жалгирис
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска видях мача от 6-ия кръг на шампионата в Литва в А Лига между футболните тимове на ФК Паланга и Кауно Жалгирис. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Кауно Жалгирис на.

Накратко факти и статистика за днешния футболен мач:

ФК Паланга

Домакините са 8-ми в класирането с 3 точки, след 3 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 6 срещи са успели да реализират 4 попадения и са позволили да им вкарат 12 гола в собствената врата. Пред собствените си горещи привърженици ФК Паланга има 2 мача до момента, в които е записал 2 равенства, при голова разлика 2-2.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на ФК Паланга има в актива си 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 12 гола.

Кауно Жалгирис

Отборът на гостите от Кауно Жалгирис е на 5-та позиция в таблицата с актив от 6 точки, след 2 победи и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 5 срещи има отрицателна голова разлика 3-7. При визитите си тимът има 3 срещи, в които е записал 2 победи и една загуба, вкарал е 2 попадения в противниковата врата и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Кауно Жалгирис имат в актива си 2 победи и 4 загуби, като са записали в мрежата на своите съперници 4 попадения и са получили 12 попадения от противниковите футболни тимове.

ФК Паланга - Кауно Жалгирис - преки двубои

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините стигна до равенство в предишната си среща в шампионата на Литва, а на своя стадион е в серия от 2 поредни ремита.

Отборът на гостите от Кауно Жалгирис има загуба в предишния си двубой в шампионата на Литва, а далеч от дома е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.