Обосновани Футболни Прогнози

Виченца - Фермана

4 Април 2018 - 19:30
Виченца
Фермана
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе срещата от 30-ия кръг на текущият футболен шампионат в Серия С - Група В на Италия между отборите на Виченца и Фермана. Треньора на домакините извежда на Ромео Менти своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Фермана.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Виченца

Домакините са на 18-та позиция във временното подреждане със събрани 27 точки, събрани след 8 победи, 7 равенства и 13 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 28 срещи имат голова разлика 25-31. Като домакин съставът на Виченца е изиграл 14 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, при голова разлика 13-17.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Виченца има в актива си едно равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика вкарани 2 гола и получени 8 гола.

Фермана

Съставът на гостите от Фермана е 13-ти в класирането с актив от 33 точки, след 7 победи, 12 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните 29 срещи е отбелязал 24 гола и е инкасирал 31 гола в собствената врата. При визитите си тимът има 15 срещи досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 7 загуби, реализирал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 19 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Серия С - Група В играчите на Фермана имат записани 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 10 гола.

Виченца - Фермана - директни мачове

В последният двубой между двата отбора, Бяло-червените не е спечелил нито една победа, тима на Фермана също не е записал нито 1 победа, а в един мач двата състава са стигнали до подялба на точките.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Виченца е с 4 поражения в първенството, а у дома е в серия от 4 последователни загуби.

Тимът на Фермана записа равенство в последния си мач в шампионата на Италия, а далеч от дома е в серия от 3 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.