Обосновани Футболни Прогнози

Ал Асюти Спорт - Петроджет Суец

16 Април 2018 - 16:30
Ал Асюти Спорт
Петроджет Суец
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
3 - 2
позната футболни прогнози

Днеска попаднах на футболната среща между тимовете на Ал Асюти Спорт и Петроджет Суец от 32-ия кръг на първенството в Висша Лига на Египет. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Петроджет Суец на домашния си стадион.

Време е да предоставя информация за предстоящия сблъсък:

Ал Асюти Спорт

Домакините са 10-ти в класирането с актив от 38 точки, постигнати след 9 победи, 11 равенства и 11 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 31 двубоя имат голова разлика 38-36. На домашна сцена Ал Асюти Спорт има 15 срещи досега, в които има 5 победи, 5 равенства и 5 загуби, при голова разлика 22-18.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Ал Асюти Спорт има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са реализирали в мрежата на своите съперници 9 попадения и са инкасирали 7 попадения от футболистите на съперниците си.

Петроджет Суец

Гостуващият отбор на Петроджет Суец е 12-ти в класирането с 38 точки, натрупани след 9 победи, 11 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 31 срещи е отбелязал 28 попадения в противниковата врата и е получил 33 попадения във вратата си. Навън тимът има 15 мача до момента, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 11-19.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига футболистите на Петроджет Суец имат на сметката си 1 победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 6-6.

Ал Асюти Спорт - Петроджет Суец - директни срещи

В предишните 3 изиграни сблъсъка между двата състава, съставът на Ал Асюти Спорт е записал една победа, а отбора на Петроджет Суец е записал 2 успеха, при обща голова разлика 5-6. В предишната среща пред своите привърженици срещу тима на Петроджет Суец, Домакините от Ал Асюти Спорт нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините има победа в предишния кръг в първенството, а у дома е в серия от 2 последователни равни срещи.

Тимът на гостите от Петроджет Суец е в серия от 2 поредни равни срещи в Египет, а като гост е в серия от 2 равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.