Обосновани Футболни Прогнози

Хартлипул - Лейтън Ориент

17 Април 2018 - 21:45
Хартлипул
Лейтън Ориент
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.39
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между Хартлипул и Лейтън Ориент от поредния кръг на текущото футболно първенство в Национална Лига на Англия. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Лейтън Ориент.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Хартлипул

Футболистите на домакините са 19-ти в таблицата с временното класиране със събрани 49 точки, записани след 12 победи, 13 равенства и 18 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 43 двубоя имат голова разлика 49-61. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове тимът на Хартлипул има 21 двубоя до момента, в които има 6 победи, 5 равенства и 10 загуби, отбелязал е 22 попадения в противниковата врата и е получил 25 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Хартлипул е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 6 гола.

Лейтън Ориент

Съставът на гостите от Лейтън Ориент е 14-ти в класирането с 54 точки, събрани след 14 победи, 12 равенства и 16 загуби от старта на първенството, като в изиграните 42 мача е отбелязал 54 попадения и е позволил да му отбележат 53 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът има 21 двубоя до момента, в които има 7 победи, 6 равенства и 8 загуби, отбелязал е 22 гола във вратата на своите домакини и е получил 28 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Лейтън Ориент са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 4 гола.

Хартлипул - Лейтън Ориент - директни срещи

В последният мач между двата отбора, съставът на Хартлипул има записанa 1 победа, а отбора на Лейтън Ориент не е постигнал нито една победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Хартлипул стигна до реми в предишния кръг в Англия, а на своя стадион е в серия от 2 поражения.

Тимът на гостите постигна реми в последния кръг в първенството, а като гост стигна до реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.39 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.