Обосновани Футболни Прогнози

Хейст - КВСК Юнайтед Ломел

29 Март 2013 - 21:30
Хейст
КВСК Юнайтед Ломел
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между футболните отбори на Хейст и КВСК Юнайтед Ломел от поредния кръг на шампионата във Втора Дивизия на Белгия.

Предоставям факти и статистика за днешната футболна среща:

Хейст

Играчите на Хейст са 18-ти във временното класиране с общ сбор от 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните 28 мача са успели да отбележат 30 попадения и са получили 51 попадения в собствената мрежа. Пред собствените си предани фенове Хейст е изиграл 14 срещи, в които е записал 4 победи, едно равенство и 9 загуби, отбелязал е 17 гола в противниковата врата и е получил 23 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Хейст има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-12.

КВСК Юнайтед Ломел

Съставът на гостите от КВСК Юнайтед Ломел е на 8-ма позиция в таблицата със събрани 40 точки, събрани след 11 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 28 двубоя е успял да реализира 41 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 41 гола в собствената мрежа. Навън тимът е играл 14 срещи, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 20-22.

В последните си 6 официални мача в Втора Дивизия отборът на КВСК Юнайтед Ломел е постигнал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 15 гола и са получили 10 гола.

Хейст - КВСК Юнайтед Ломел - директни мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, отборът на Хейст има записанa 1 победа, КВСК Юнайтед Ломел също има спечеленa 1 победа, а в 3 двубоя двата състава не са успели да се победят, при обща голова разлика 6-6. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на КВСК Юнайтед Ломел, играчите на Хейст нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Хейст допусна загуба в предишния кръг в шампионата на Белгия, а на своя стадион е в серия от 2 поредни победи.

Тимът на гостите от КВСК Юнайтед Ломел постигна успех в предишния си мач в шампионата, а далеч от дома има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.