Обосновани Футболни Прогнози

Уулвърхямптън - Уотфорд

1 Март 2013 - 21:45
Уулвърхямптън
Уотфорд
Прогноза: X2
Коефициент: 1.38
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния сблъсък от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Англия в турнира Чемпиъншип между футболните състави на Уулвърхямптън и Уотфорд.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната среща:

Уулвърхямптън

Футболистите на Уулвърхямптън се намират на 22-ра позиция в класирането с 35 точки, след 9 победи, 8 равенства и 17 загуби от старта на сезона, като в изиграните 34 срещи имат голова разлика 39-49. У дома тимът е играл 17 мача, в които има 4 победи, 6 равенства и 7 загуби, реализирал е 21 гола в мрежата на своите гости и е позволил да му вкарат 26 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Улвс има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са отбелязали 6 гола и са получили 10 попадения.

Уотфорд

Гостуващият тим на Уотфорд е втори в класирането с 62 точки, от 19 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 34 срещи е отбелязал 68 гола в противниковата врата и е получил 43 гола в мрежата си. При визитите си тимът има 17 срещи досега, в които има 10 победи, 2 равенства и 5 загуби, вкарал е 38 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 24 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Уотфорд е записал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 6 гола.

Уулвърхямптън - Уотфорд - преки срещи

В предишните 5 играни мача между двата съперника, Улвс е записал една победа, тима на Уотфорд е постигнал 3 успеха, а в 1 мач двата тима са си разделили точките, при общо голово съотношение 6-9. В предишните 2 срещи на своя терен с Уотфорд, футболистите на Уулвърхямптън са записали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на Уулвърхямптън е с 2 поредни поражения в първенството, а на собствения си терен има загуба в последната си среща.

Съставът на Уотфорд е в серия от 3 последователни победи в шампионата на Англия, а при гостуванията си е с 2 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.38 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.