Обосновани Футболни Прогнози

Калитеа - Трасивулос

27 Март 2013 - 15:00
Калитеа
Трасивулос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата от 29-ия кръг на футболното първенство във Футболната Лига на Гърция между Калитеа и Трасивулос.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния мач:

Калитеа

Играчите на Калитеа са 13-ти във временното подреждане с общ сбор от 35 точки, от 8 победи, 11 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 28 двубоя са реализирали 29 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 28 гола в собствената мрежа. Като домакин тимът на Калитеа е изиграл 14 двубоя до момента, в които има 6 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 21-14.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Калитеа са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 3 гола.

Трасивулос

Гостуващият отбор на Трасивулос заема 19-та позиция във временното класиране с 21 точки, записани след 4 победи, 9 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 срещи има голова разлика 10-28. Навън отборът е изиграл 14 срещи досега, в които е записал 4 равенства и 10 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 4-19.

В предишните си 6 официални срещи в Футболна Лига футболистите на Трасивулос са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 1 гола и получени 7 гола.

Калитеа - Трасивулос - директни двубои

В последните 5 играни двубоя между двата тима, тимът на Калитеа е постигнал 1 победа, отбора на Трасивулос има спечелени 2 победи, а в 2 двубоя двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-6. В последните 2 мача у дома срещу състава на Трасивулос, Домакините от Калитеа са записали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Калитеа е в серия от 2 успеха в първенството на Гърция, а на своя стадион има победа в предишната си среща.

Отборът на гостите от Трасивулос е в серия от 2 последователни загуби в Гърция, а като гост допусна загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.