Обосновани Футболни Прогнози

Динамо Букурещ - Конкордия Чиайна

11 Март 2013 - 19:30
Динамо Букурещ
Конкордия Чиайна
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе грабнато от двубоя от поредния кръг на шампионата в Румъния в турнира Лига I между Динамо Букурещ и Конкордия Чиайна.

Време е за статистиката за днешната футболна среща:

Динамо Букурещ

червено-белите са 6-ти във временното подреждане с актив от 36 точки, след 10 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 21 срещи са вкарали 33 попадения в противниковата врата и са допуснали 24 гола в мрежата си. На домашна сцена отборът на Динамо Букурещ има 10 мача досега, в които има 7 победи и 3 загуби, реализирал е 21 попадения във вратата на гостуващите състави и е позволил да му отбележат 12 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Червените кучета имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са реализирали в вратата на своите съперници 11 попадения и са получили 6 гола от играчите на своите противници.

Конкордия Чиайна

Гостуващият състав на Конкордия Чиайна е 11-ти в класирането със събрани 25 точки, натрупани след 6 победи, 7 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 21 срещи е успял да реализира 21 гола и е допуснал 32 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома отборът има 10 мача до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 12-17.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Конкордия Чиайна е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 7 гола и са инкасирали 14 гола.

Динамо Букурещ - Конкордия Чиайна - преки двубои

В последните 3 срещи между двата противника, Динамо Букурещ е постигнал 2 успеха, отбора на Конкордия Чиайна няма нито 1 победа, а една среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 5-1. В последната среща у дома срещу Конкордия Чиайна, футболистите на Динамо Букурещ имат 1 победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Динамо Букурещ е в серия от 2 последователни победи в Румъния, а у дома е в серия от 3 последователни успеха.

Отборът на гостите от Конкордия Чиайна допусна загуба в предишния си двубой в шампионата, а далеч от дома допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.