Обосновани Футболни Прогнози

Андерлехт - Мехелен

9 Март 2013 - 21:00
Андерлехт
Мехелен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за сблъсъка между тимовете на Андерлехт и Мехелен от поредния кръг на първенството в Белгия в турнира Първа Дивизия.

Ето и фактите за днешния двубой:

Андерлехт

Футболистите на домакините са на първо място в таблицата с временното класиране с 63 точки, след 19 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 28 срещи имат голова разлика 67-26. На своя терен съставът на Андерлехт има 14 срещи, в които е записал 11 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 34 попадения в противниковата врата и е получил 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на Спортинг имат в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 6 гола.

Мехелен

Гостуващият състав на Мехелен е на 7-мо място в класирането с общ сбор от 41 точки, събрани след 12 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 мача е успял да отбележи 42 гола и е допуснал 38 гола в мрежата си. На чужд терен отборът има 14 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 5 загуби, отбелязал е 20 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 18 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Жълто-червените имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 11-7.

Андерлехт - Мехелен - преки срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата противника, тимът на Андерлехт е постигнал 3 успеха, тима на Мехелен има спечеленa една победа, а в един сблъсък двата противника са си разделили точките, при обща голова разлика 13-4. В предишните 2 мача пред своите привърженици срещу тима на Мехелен, играчите на Андерлехт са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на Андерлехт допусна неуспех в последния кръг в Белгия, а на собствения си стадион допусна загуба в последния си двубой.

Съставът на Мехелен има загуба в предишния си двубой в първенството, а при визитите си постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.