Обосновани Футболни Прогнози

Инголщат - Бохум

10 Март 2013 - 14:30
Инголщат
Бохум
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
2 - 1
позната футболни прогнози

За днес ще обърна внимание на срещата от 25-ия кръг на сезона във Втора Бундеслига на Германия между отборите на Инголщат и Бохум..

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Инголщат

Домакините са 10-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 32 точки, натрупани след 7 победи, 11 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача са успели да отбележат 28 попадения и са получили 27 попадения в мрежата си. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици Инголщат има 12 мача, в които има 3 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 15-17.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Инголщат е постигнал 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, като са записали в вратата на своите съперници 6 попадения и са допуснали 6 попадения от съперниците си.

Бохум

Тимът на гостите от Бохум е 14-ти в класирането с общ сбор от 26 точки, от 6 победи, 8 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 24 мача има отрицателна голова разлика 29-39. Като гост съставът е изиграл 12 мача, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 11-21.

В последните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига играчите на Бохум имат записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-6.

Инголщат - Бохум - директни двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, Инголщат е постигнал 3 победи, Бохум има спечеленa 1 победа, а в една среща двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 12-7. В последните 2 двубоя у дома срещу Фау Еф Ел, Домакините от Инголщат са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на Инголщат е в серия от 3 последователни равенствa в първенството, а на своя стадион записа равенство в предишния си мач.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни равни срещи в шампионата на Германия, а на чужд терен записа реми в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.