Обосновани Футболни Прогнози

Борусия Дортмунд II - Рот-Вайс Ерфурт

20 Март 2013 - 19:00
Борусия Дортмунд II
Рот-Вайс Ерфурт
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
отложен

През днешният ден ще се състои футболния двубой между Борусия Дортмунд II и Рот-Вайс Ерфурт от поредния кръг на сезона в Германия в Трета Лига.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Борусия Дортмунд II

Играчите на Борусия Дортмунд II са 20-ти във временното класиране с актив от 24 точки, записани след 5 победи, 9 равенства и 12 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 26 мача са успели да реализират 26 попадения във вратата на противниците си и са получили 45 гола в мрежата си. Пред собствените си горещи фенове съставът е изиграл 13 двубоя досега, в които има 3 победи, 6 равенства и 4 загуби, реализирал е 11 гола в противниковата врата и е допуснал 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Борусия Дортмунд II имат на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-11.

Рот-Вайс Ерфурт

Тимът на гостите от Рот-Вайс Ерфурт е 15-ти във временното класиране със събрани 28 точки, натрупани след 7 победи, 7 равенства и 12 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 26 двубоя е реализирал 30 попадения в противниковата врата и е допуснал 44 гола в собствената мрежа. Като гост тимът е играл 12 срещи досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 7 загуби, вкарал е 11 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 20 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Рот-Вайс Ерфурт има на сметката си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 7-8.

Борусия Дортмунд II - Рот-Вайс Ерфурт - преки двубои

В предишният сблъсък между двата противника, Борусия Дортмунд II няма записана нито една победа, а отбора на Рот-Вайс Ерфурт е постигнал една победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Борусия Дортмунд II постигна победа в последния кръг в Германия, а на собствения си терен постигна победа в последния си мач.

Тимът на гостите има успех в предишната си среща в шампионата на Германия, а при визитите си има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.