Обосновани Футболни Прогнози

Мирандес - Луго

3 Март 2013 - 18:00
Мирандес
Луго
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните тимове на Мирандес и Луго от 28-ия кръг на текущият футболен сезон в Испания в Сегунда Дивисион. Играчите на Мирандес приемат на домашния си терен гостуващия отбор на Луго.

Време е за фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Мирандес

Мирандес се намират на 19-то място в класирането с общ актив от 28 точки, записани след 6 победи, 10 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 27 срещи имат отрицателна голова разлика 21-29. На собствения си терен съставът има 13 мача до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 11-9.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион съставът на Мирандес има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 4 гола.

Луго

Отборът на гостите от Луго е 12-ти във временното класиране с 36 точки, събрани след 10 победи, 6 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача има отрицателна голова разлика 27-34. При визитите си съставът има 14 мача до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 7 загуби, реализирал е 7 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 19 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Луго имат записани 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 6-10.

Мирандес - Луго - директни мачове

В предишният двубой между двата отбора, тимът на Мирандес няма спечелена нито една победа, а отбора на Луго е постигнал една победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Мирандес е с 2 последователни загуби в шампионата на Испания, а при домакинствата си допусна неуспех в предишния си мач.

Тимът на Луго има успех в предишната си среща в шампионата на Испания, а на чужд терен е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.