Обосновани Футболни Прогнози

Херефорд Юнайтед - Дартфорд

26 Март 2013 - 21:45
Херефорд Юнайтед
Дартфорд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще дам прогноза за футболната среща от поредния кръг на първенството в Англия в Конференция между отборите на Херефорд Юнайтед и Дартфорд. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите играчи на Дартфорд на Едгар Стрийт.

Информацията за предстоящия сблъсък:

Херефорд Юнайтед

Домакините от Херефорд Юнайтед са 10-ти във временното класиране с общ актив от 53 точки, събрани след 14 победи, 11 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 38 срещи имат положителна голова разлика 58-57. На домашна сцена отборът на Херефорд Юнайтед е играл 19 двубоя до момента, в които има 7 победи, 5 равенства и 7 загуби, вкарал е 29 попадения в противниковата врата и е получил 28 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Конференция футболистите на Херефорд Юнайтед имат записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 10 гола.

Дартфорд

Гостуващият отбор на Дартфорд е 12-ти във временното подреждане с актив от 52 точки, от 15 победи, 7 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 37 мача е вкарал 56 попадения и е позволил да му отбележат 56 попадения в собствената мрежа. Като гост съставът е играл 18 двубоя, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 10 загуби, при обща голова разлика 20-34.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Дартфорд има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-8.

Херефорд Юнайтед - Дартфорд - преки двубои

В последната среща между двата състава, Херефорд Юнайтед не е записал нито 1 победа, а отбора на Дартфорд е постигнал 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Херефорд Юнайтед е с 2 поражения в Англия, а на своя стадион има загуба в последния си двубой.

Съставът на Дартфорд постигна успех в предишната си среща в шампионата на Англия, а като гост допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.