Обосновани Футболни Прогнози

Бристъл Сити - Брайтън

5 Март 2013 - 21:45
Бристъл Сити
Брайтън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.70
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от поредния кръг на футболното първенство в Англия в турнира Чемпиъншип между отборите на Бристъл Сити и Брайтън.

Стига приказки време е за информацията за днешната футболна среща:

Бристъл Сити

Домакините от Бристъл Сити са 24-ти в класирането с 35 точки, натрупани след 10 победи, 5 равенства и 20 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 35 срещи са отбелязали 51 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 65 попадения в мрежата си. Като домакин отборът на Бристъл Сити е изиграл 17 двубоя досега, в които има 7 победи, 2 равенства и 8 загуби, вкарал е 35 гола във вратата на гостуващите състави и е получил 37 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип отборът на Бристъл Сити има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 9 попадения и са допуснали 9 попадения от противниковите футболни тимове.

Брайтън

Тимът на гостите от Брайтън е на 6-то място в таблицата с 55 точки, събрани след 14 победи, 13 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните 34 мача има положителна голова разлика 50-35. Далеч от дома тимът е играл 16 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 6 равенства и 4 загуби, отбелязал е 23 попадения във вратата на посрещащите го тимове и е допуснал 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип играчите на Чайките са постигнали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вкарали 10 гола и са допуснали 5 гола.

Бристъл Сити - Брайтън - преки мачове

В предишните 3 играни сблъсъка между двата съперника, Бристъл Сити няма спечелена нито една победа, а Брайтън е спечелил 3 успеха, при общо голово съотношение 0-5. В последната среща пред своите почитатели с Брайтън, играчите на Бристъл Сити нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Бристъл Сити записа равенство в последната си среща в Англия, а на собствения си стадион е в серия от 4 победи.

Съставът на Брайтън е с 3 последователни победи в шампионата на Англия, а далеч от дома има успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.70 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.