Обосновани Футболни Прогнози

Модена - Емполи

19 Март 2013 - 21:45
Модена
Емполи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днес ще се изиграе двубоя между Модена и Емполи от 32-ия кръг на сезона в Италия в турнира Серия Б.

Факти и данни за предстоящия мач:

Модена

Футболистите на тима домакин се намират на 10-то място във временното подреждане с актив от 38 точки, след 10 победи, 10 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 31 срещи имат голова разлика 40-40. На собствения си стадион Алберто Браглия Модена има 16 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 7 равенства и 3 загуби, реализирал е 22 попадения в противниковата врата и е получил 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Модена е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 11 гола.

Емполи

Отборът на гостите от Емполи е на 4-то място в таблицата с актив от 50 точки, записани след 13 победи, 11 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 31 двубоя е успял да отбележи 52 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 44 попадения в мрежата си. Навън тимът има 15 двубоя, в които има 7 победи, 5 равенства и 3 загуби, реализирал е 28 гола във вратата на противниците си и е получил 19 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Адзурите е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 11 вкарани и 5 получени гола.

Модена - Емполи - директни мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, отборът на Модена е записал 2 победи, отбора на Емполи също има спечелени 2 победи, а в един мач двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 6-7. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу състава на Адзурите, играчите на Модена нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините има поражение в предишния кръг в шампионата на Италия, а при домакинствата си стигна до равенство в последната си среща.

Съставът на гостите от Емполи стигна до равенство в последния кръг в шампионата, а на чужд терен е с 2 последователни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.