Обосновани Футболни Прогнози

Гросето - Чезена

23 Март 2013 - 19:00
Гросето
Чезена
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 33-ия кръг на текущият сезон в Серия Б на Италия между футболистите на Гросето и Чезена.

Факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Гросето

Играчите на Гросето са 22-ри в таблицата с временното класиране със събрани 23 точки, записани след 6 победи, 11 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 32 срещи имат отрицателна голова разлика 34-47. На домашна сцена Гросето е играл 16 срещи до момента, в които е записал 5 победи, 7 равенства и 4 загуби, вкарал е 23 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б отборът на Гросето е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 6 получени гола.

Чезена

Гостуващият отбор на Чезена се намира на 15-та позиция в таблицата със събрани 38 точки, натрупани след 9 победи, 11 равенства и 12 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 32 двубоя е вкарал 35 гола и е инкасирал 49 попадения в собствената мрежа. Навън отборът е играл 16 срещи, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 7 загуби, реализирал е 17 попадения във вратата на своите домакини и е получил 28 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Серия Б тимът на Чезена има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са реализирали в вратата на своите съперници 6 попадения и са допуснали 7 попадения от противниковите тимове.

Гросето - Чезена - преки срещи

В последните 5 играни срещи между двата съперника, тимът на Гросето няма записана нито една победа, отбора на Чезена е постигнал 1 победа, а 4 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 5-6. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Чезена, футболистите на Гросето нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините постигна реми в предишния кръг в първенството на Италия, а при домакинствата си има победа в последната си среща.

Тимът на Чезена стигна до реми в предишната си среща в Италия, а като гост постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.