Обосновани Футболни Прогнози

Силкеборг - Сьондерийске

28 Март 2013 - 18:00
Силкеборг
Сьондерийске
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 5
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на текущият сезон в Дания в турнира Суперлига между футболистите на Силкеборг и Сьондерийске.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния футболен мач:

Силкеборг

Домакините от Силкеборг се намират на 12-та позиция в класирането с 21 точки, записани след 6 победи, 3 равенства и 14 загуби от началото на първенството, като в изиграните 23 срещи са вкарали 26 гола и са допуснали 48 попадения в мрежата си. На своя терен тимът има 10 двубоя, в които е записал 2 победи, едно равенство и 7 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 18 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Силкеборг имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 12 получени гола.

Сьондерийске

Отборът на гостите от Сьондерийске заема 11-то място в класирането с 21 точки, натрупани след 6 победи, 3 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 22 двубоя има отрицателна голова разлика 29-44. Навън съставът има 11 срещи до момента, в които е записал 5 победи, едно равенство и 5 загуби, реализирал е 15 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 20 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Сьондерийске са постигнали една победа, едно равенство и 4 загуби, като са записали в противниковата мрежа 8 гола и са допуснали 11 гола от играчите на противниците си.

Силкеборг - Сьондерийске - преки двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, тимът на Силкеборг има постигнати 3 успеха, отбора на Сьондерийске не е спечелил нито една победа, а 2 срещи са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 11-6. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу тима на Сьондерийске, Домакините от Силкеборг нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 поражения в първенството, а на собствения си терен има успех в предишния си мач.

Тимът на гостите е в серия от 2 загуби в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 5 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.