Обосновани Футболни Прогнози

Атлетико Ел Вигия - Замора Баринас

13 Март 2013 - 21:30
Атлетико Ел Вигия
Замора Баринас
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
0 - 5
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе срещата от 9-ия кръг на сезона в Венецуела в турнира Примера Дивисион между футболистите на Атлетико Ел Вигия и Замора Баринас.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящата среща:

Атлетико Ел Вигия

Атлетико Ел Вигия се намират на 16-то място във временното класиране с общ сбор от 6 точки, записани след една победа, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 7 мача имат отрицателна голова разлика 5-8. У дома Атлетико Ел Вигия има 2 срещи, в които е записал 1 победа и една загуба, отбелязал е 3 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат само един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Дивисион отборът на Атлетико Ел Вигия има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 8 получени гола.

Замора Баринас

Тимът на гостите от Замора Баринас е на трето място в класирането с общ сбор от 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 8 срещи има положителна голова разлика 13-7. При визитите си съставът е играл 4 двубоя досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 6-2.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Замора Баринас имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали в вратата на своите съперници 9 гола и са допуснали 6 гола от противниковите футболни отбори.

Атлетико Ел Вигия - Замора Баринас - преки мачове

В последните 5 мача между двата състава, тимът на Атлетико Ел Вигия няма нито 1 победа, а отбора на Замора Баринас има постигнати 5 успеха, при обща голова разлика 3-12. В предишните 2 мача на своя стадион срещу Замора Баринас, играчите на Атлетико Ел Вигия нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините стигна до равенство в предишния кръг в първенството на Венецуела, а при домакинствата си има победа в предишния си мач.

Тимът на гостите от Замора Баринас е в серия от 2 победи в шампионата на Венецуела, а при гостуванията си има успех в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 5 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.