Обосновани Футболни Прогнози

Виртус Ланчиано - Бреша

2 Март 2013 - 16:00
Виртус Ланчиано
Бреша
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за срещата между футболните тимове на Виртус Ланчиано и Бреша от 29-ия кръг на сезона в Серия Б на Италия.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия мач:

Виртус Ланчиано

Играчите на Виртус Ланчиано са 12-ти в класирането с 34 точки, постигнати след 7 победи, 13 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните 28 мача са отбелязали 32 попадения и са получили 39 попадения в мрежата си. На домашна сцена тимът на Виртус Ланчиано е играл 14 мача, в които е записал 4 победи, 7 равенства и 3 загуби, вкарал е 19 попадения в противниковата врата и е допуснал 21 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Виртус Ланчиано са записали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 9 гола.

Бреша

Тимът на гостите от Бреша заема 10-то място във временното класиране със събрани 34 точки, записани след 7 победи, 13 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 27 срещи е реализирал 33 попадения и е позволил да му отбележат 30 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е играл 13 мача, в които е записал 1 победа, 7 равенства и 5 загуби, реализирал е 15 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 21 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Лъвицата са записали 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при голова разлика 2-7.

Виртус Ланчиано - Бреша - директни двубои

В последният двубой между двата съперника, отборът на Виртус Ланчиано няма записана нито една победа, а състава на Бреша има постигнатa една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините постигна равенство в предишната си среща в Италия, а у дома е в серия от 4 последователни победи.

Съставът на Бреша е в серия от 2 загуби в Италия, а далеч от дома е в серия от 2 поредни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.