Обосновани Футболни Прогнози

Бароу - Стокпорт

12 Март 2013 - 21:45
Бароу
Стокпорт
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболистите на Бароу и Стокпорт от 36-ия кръг на футболния сезон в Конференцията на Англия.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Бароу

Футболистите на състава домакин са 20-ти във временното подреждане с актив от 37 точки, събрани след 9 победи, 10 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 мача са реализирали 39 гола и са получили 66 гола в мрежата си. Пред своите предани фенове Бароу има 17 двубоя досега, в които има 4 победи, 5 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 17-26.

В предишните си 6 официални двубоя в Конференция футболистите на Бароу имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 4 получени гола.

Стокпорт

Гостуващият отбор на Стокпорт се намира на 19-то място в таблицата с временното класиране с общ актив от 39 точки, натрупани след 10 победи, 9 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 срещи има голова разлика 47-61. Като гост отборът е изиграл 17 мача до момента, в които е записал 3 победи, 7 равенства и 7 загуби, реализирал е 16 гола в мрежата на посрещащите го състави и е получил 28 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Каунти имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, като са вкарали в противниковата врата 4 попадения и са получили 10 попадения от играчите на своите противници.

Бароу - Стокпорт - преки мачове

В последните 3 изиграни сблъсъка между двата отбора, Бароу е записал 1 победа, а тима на Стокпорт има спечелени 2 успеха, при обща голова разлика 4-6. В последната среща на своя терен с отбора на Стокпорт, играчите на Бароу са записали 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Бароу стигна до равенство в последния си мач в шампионата, а на своя стадион има успех в последния си двубой.

Съставът на гостите от Стокпорт допусна неуспех в последния си мач в Англия, а далеч от дома има неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.