Обосновани Футболни Прогнози

Дрогеда Юнайтед - Лимерик

15 Март 2013 - 21:45
Дрогеда Юнайтед
Лимерик
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе срещата от поредния кръг на текущото първенство във Висшата Дивизия на Ирландия между Дрогеда Юнайтед и Лимерик.

Информацията за предстоящия мач:

Дрогеда Юнайтед

Дрогс са 10-ти във временното подреждане с нула точки след 1 загуба, като имат отрицателна голова разлика 0-1. Като домакин Дрогеда Юнайтед все още не е изиграл нито една среща до момента, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Дивизия играчите на Дрогс са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са реализирали в вратата на своите съперници 8 попадения и са инкасирали 5 гола от противниковите футболни състави.

Лимерик

Гостуващият тим на Лимерик е 5-ти във временното подреждане само с една точка, след 1 равенство, като има голова разлика 0-0. Далеч от дома съставът все още няма изиграна среща до момента, като все още не се е разписал в противниковата врата и все още не е допуснал нито един гол в мрежата си.

В последните си 1 изиграни срещи в първенството съставът на Лимерик е постигнал само 1 равенство, като са вкарали 0 гола и са получили 0 гола.

Дрогеда Юнайтед - Лимерик - преки двубои

.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Дрогеда Юнайтед има загуба в предишната си среща в шампионата, а на собствения си стадион е с 2 победи.

Съставът на гостите стигна до равенство в предишния кръг в първенството, а далеч от дома е с 0 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.