Обосновани Футболни Прогнози

Закарпатия Ужгород - Енергетик Бурштин

31 Август 2011 - 16:00
Закарпатия Ужгород
Енергетик Бурштин
Прогноза: 1
Коефициент: 1.17
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се състои футболния сблъсък между тимовете на Закарпатия Ужгород и Енергетик Бурштин от 8-ия кръг на настоящето футболно първенство в Украинската Първа Лига.

Ето и статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

Закарпатия Ужгород

Домакините от Закарпатия Ужгород са лидери в таблицата с временното класиране с актив от 21 точки, след 7 поредни победи от започването на новия футболен сезон, като в изиграните общо 7 двубоя са вкарали 11 попадения в противниковата врата и са получили само 1 гол в мрежата си. На домашна сцена отбора на Закарпатия Ужгород е изиграл 3 двубоя до момента, в които има само победи, вкарал е 6 попадения в мрежата на своите гости и е допуснал едно попадение във вратата си.

Енергетик Бурштин

Гостуващият състав на Енергетик Бурштин се намира на последното 18-то място във временното класиране само с една спечелена точка, след едно равенство и 6 загуби от началото на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, а в изиграните общо 7 срещи има голова разлика 3-18. Далеч от дома отбора е играл 4 срещи, в които е записал 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 3-9.

В предишните си 6 срещи в първенството, футболистите на Енергетик Бурштин имат на сметката си 6 последователни загуби, което красноречиво говори за моментната незадоволителна форма на отбора, при обща голова разлика вкарани 1 и получени 16 гола.

Закарпатия Ужгород - Енергетик Бурштин - директни мачове

В предишните 2 играни сблъсъка между двата тима, тимът на Закарпатия Ужгород има спечеленa 1 победа, а отбора на Енергетик Бурштин също има постигнатa 1 победа, при общо голово съотношение 2-2. В последната среща у дома срещу Енергетик Бурштин, играчите на Закарпатия Ужгород са записали една победа 1-0 през Май тази година.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е с 6 последователни успеха в шампионата на Украйна, а на собствения си терен е с 3 поредни победи.

Тимът на гостите от Енергетик Бурштин е в серия от 6 последователни поражения в първенството, а далеч от дома е в серия от 3 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.17 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.