Обосновани Футболни Прогнози

Дачия Кишинев - Тираспол

6 Август 2011 - 20:00
Дачия Кишинев
Тираспол
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
1 - 1
непозната футболни прогнози

Съставите на Дачия Кишинев и Тираспол се срещат в мач от 3-ия кръг на футболния шампионат в Национална Дивизия на Молдова.

Факти и статистика за днешния сблъсък:

Дачия Кишинев

Играчите на състава домакин се намират на трета позиция в класирането с 6 точки, след 2 победи от старта на новия футболен сезон, като в изиграните общо 2 двубоя са отбелязали 3 попадения в противниковата врата и са допуснали 1 гол в мрежата си. Като домакин отбора на Дачия Кишинев има един двубой до момента, в който постигна победа с 1-0 над състава на Нистру Атаки.

В последните си 6 официални двубоя в Национална Дивизия съставът на Дачия Кишинев е постигнал 6 победи при обща голова разлика 11-2.

Тираспол

Гостуващият тим на Тираспол е 11-ти в таблицата с временното подреждане без записана точка след 2 загуби от старта на новото първенство, като в изиграните общо 2 мача е реализирал 2 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 4 гола в своята мрежа. Далеч от дома състава има един двубой, в който загуби с 0-1 от Олимпия Белци.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Тираспол е постигнал една победа, едно равенство и 4 загуби при голова разлика вкарани 6 и получени 7 гола.

Дачия Кишинев - Тираспол - преки двубои

В последните 3 изиграни двубоя между двата отбора отборът на Дачия Кишинев е постигнал 2 победи, състава на Тираспол не е постигнал нито 1 победа, а в една среща двата състава не са успели да се победят, при общо голово съотношение 3-0. В предишната среща пред своите почитатели срещу Тираспол, футболистите на Дачия Кишинев победиха с 2-0 през Февруари тази година.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е с 6 успеха в първенството на Молдова, а у дома е с 4 поредни победи.

Съставът на гостите от Тираспол е с 3 последователни поражения в първенството, а като гост допусна загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.