Обосновани Футболни Прогнози

Виченца - Сасуоло

30 Август 2011 - 21:45
Виченца
Сасуоло
Прогноза: X2
Коефициент: 1.50
0 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболната среща от 2-ия кръг на първенството в Италианската Серия Б между футболистите на Виченца и Сасуоло.

Факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Виченца

Виченца са на 20-то място в класирането без нито една точка, след загуба на старта с 0-2 при гостуването си на Бреша. На домашна сцена Виченца все още няма изиграна среща досега в новото първенство.

В предишните си 6 изиграни мача за първенство състава на Виченца е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби при обща голова разлика вкарани 5 и получени 11 гола.

Сасуоло

Тимът на гостите от Сасуоло е 2-ри в таблицата с актив от 3 точки, след победа в първия кръг с 3-1 над новака Ночерина. Това ще е първото гостуване на отбора през този шампионат.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б футболистите на Сасуоло имат на сметката си 4 победи и 2 загуби при обща голова разлика вкарани 9 и получени 6 гола.

Виченца - Сасуоло - директни срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата състава отборът на Виченца няма записана нито една победа, отбора на Сасуоло има спечелени 2 срещи, а в 3 двубоя двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-6. В предишните 2 срещи у дома срещу Сасуоло, играчите на Виченца нямат победа - 2 поредни равенства по 1-1 през 2009 и Февруари 2011 година.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Виченца допусна започна със загуба като гост в първия си мач, а на собствения си стадион е с 2 поредни равенствa от края на миналото първенство.

Съставът на Сасуоло е стартира с победа у дома, а като гост постигна успех в предишната си среща с 2-1 над Фрозиноне в края на миналия шампионат.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.