Обосновани Футболни Прогнози

Шефилд Юнайтед - Уолсол

16 Август 2011 - 21:45
Шефилд Юнайтед
Уолсол
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
3 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между отборите на Шефилд Юнайтед и Уолсол от 3-ия кръг на шампионата в Първа Лига на Англия. Треньора на домакините извежда на Брамал Лейн своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Уолсол.

Време е за фактите за днешния футболен мач:

Шефилд Юнайтед

Играчите на Шефилд Юнайтед са втори в таблицата с временното класиране с общ сбор от 6 точки след 2 поредни победи от началото на новия футболен сезон при голова разлика 4-0. Като домакин Шефилд Юнайтед е играл 1 мач до момента, в който постигна победа с 2-0 над Брентфорд

Уолсол

Гостуващият отбор на Уолсол е 6-ти в класирането със събрани 4 точки след една победа и 1 равенство, като състава все още няма загуба от началото на първенството, а в изиграните 2 срещи има голова разлика 2-1. Навън отбора има 1 мач досега, в който е стигна до равенство 1-1 с Хартлипул.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига, отбора на Уолсол е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7 вкарани и 6 получени гола.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на Шефилд Юнайтед е с 2 последователни победи в Англия, а на своя стадион постигна успех в предишната си среща.

Отборът на Уолсол стигна до равенство в последния кръг в шампионата като гост на Хартлипул и е без загуба до момента в Първа Лига.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.