Обосновани Футболни Прогнози

Дарлингтън - Олфритън Таун

23 Август 2011 - 21:45
Дарлингтън
Олфритън Таун
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 4-ия кръг на първенството в Конференцията на Англия между футболните отбори на Дарлингтън и Олфритън Таун.

Накратко факти и статистика за предстоящия мач:

Дарлингтън

Играчите на Дарлингтън се намират на 14-та позиция във временното класиране с 4 точки, събрани след една победа, 1 равенство и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните 3 мача имат голова разлика 1-1 гола. У дома Дарлингтън е играл един двубой до момента, в който постигна победа с 1-0 над Брейнтри Таун.

В предишните си 6 мача в първенството (включително и миналия сезон), футболистите на Дарлингтън са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 6-3.

Олфритън Таун

Отборът на гостите от Олфритън Таун е 23-ти в класирането само с 1 спечелена точка, след 1 равенство и 2 загуби от началото на шампионата, като все още се стреми към първата си победа, а в изиграните общо 3 мача има голова разлика 2-9 гола. Като гост отбора е играл един двубой до момента, в който допусна загуба с 1-3 от Хейс и Йединг Юнайтед.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на Дарлингтън загуби гостуването си на Тамуорт с 0-1 в предишния кръг в първенството на Англия, а при домакинствата си е в серия от 4 последователни успеха (3 в края на миналия шампионат).

Отборът на гостите от Олфритън Таун допусна тежка загуба у дома с 1-6 от Форест Грийн Роувърс в предишния си мач в първенството, а като гост загуби първия си мач през този сезон с 1-3 от Хейс и Йединг Юнайтед.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.