Обосновани Футболни Прогнози

Вадуц - Криенс

21 Август 2011 - 17:00
Вадуц
Криенс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
3 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се проведе срещата от 6-ия кръг на футболното първенство в Швейцарската Чалъндж Лига между тимовете на Вадуц и Криенс.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Вадуц

Домакините са 14-ти в таблицата с временното подреждане с една записана точка след 1 равенство и 3 загуби от започването на първенството, като все още нямат победа, а в изиграните 4 срещи имат голова разлика 8-12 гола. На своя терен Вадуц е играл 2 мача до момента, в които е записал 1 равенство и 1 загуба при обща голова разлика 5-6 гола.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Вадуц има една победа, 1 равенство и 4 загуби при голова разлика 10 вкарани и 14 получени гола.

Криенс

Гостуващият тим на Криенс е 15-ти в таблицата с временното подреждане също с 1 спечелена точка от 1 равенство и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 4 двубоя има голова разлика 4-9 гола. На чужд терен отборът има 2 двубоя, в които е записал 1 равенство и една загуба, отбелязал е 2 гола в противниковата врата и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Чалъндж Лига футболистите на Криенс имат записани 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика вкарани 5 и получени 12 гола.

Вадуц - Криенс - директни срещи

В предишните 5 играни срещи между двата съперника Вадуц е постигнал 3 победи, състава на Криенс има 1 пълен успех, а в една среща двата съперника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 5-4. В последните 2 мача пред своите привърженици срещу Криенс, футболистите на Вадуц имат една победа и 1 равенство, като спечелиха двубоя от миналия сезон тук с 2-1 през Март тази година.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините е с 2 последователни загуби в Швейцария, а на своя стадион допусна загуба с 3-4 от Стад Нион в последната си среща.

Съставът на гостите от Криенс допусна поражение с 0-2 у дома от Винтертюр в последния си двубой в първенството, а като гост постигна равенство в предишния си двубой 1-1 с тима на Вил.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.