Обосновани Футболни Прогнози

Рудар Плевля - Бокели Котор

17 Август 2011 - 18:00
Рудар Плевля
Бокели Котор
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
4 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 3-ия кръг на футболния шампионат в Първа Лига на Черна Гора между футболистите на Рудар Плевля и Бокели Котор.

Информацията за днешната футболна среща:

Рудар Плевля

Домакините от Рудар Плевля се намират на 5-та позиция във временното класиране с актив от 4 точки след една победа и 1 равенство, като състава все още не е допуснал загуба от старта на първенството, а в изиграните 2 двубоя има голова разлика 2-1. На домашна сцена Рудар Плевля е изиграл 1 двубой до момента, в който е записал равенство 1-1 с тима на Ловчен Цетине.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Рудар Плевля има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали във вратата на съперниците си 6 гола и са получили 8 попадения от противниковите футболни тимове.

Бокели Котор

Гостуващият състав на Бокели Котор е 11-ти в класирането без нито една точка след 2 последователни поражения от началото на новото първенство, като в изиграните 2 мача не е вкарал нито един гол в противниковата врата и е инкасирал 2 попадения в собствената со мрежа. При визитите си тима е играл един двубой досега, в който допусна загуба с 0-1 от Сутиеска Никшич.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Рудар Плевля постигна успех в последния кръг в Черна Гора с 1-0 като гост над Сутиеска Никшич, а на собствения си терен е с 1 равенство в това първенство.

Отборът на Бокели Котор е с 2 последователни поражения в шампионата с по 0-1 - като гост на Сутиеска Никшич и у дома срещу Будучност Подгорица.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.