Обосновани Футболни Прогнози

Дебрецен - Видеотон Фехервар

14 Август 2011 - 17:00
Дебрецен
Видеотон Фехервар
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам мача от 5-ия кръг на настоящият футболен сезон в Сопрони Лигата на Унгария между футболистите на Дебрецен и Видеотон Фехервар.

Информация за предстоящата среща:

Дебрецен

Играчите на домакините от Дебрецен заемат първа позиция в класирането с актив от 12 точки след 4 последователни успеха от започването на новия футболен шампионат, като в изиграните общо 4 мача имат голова разлика 9-2 гола. У дома Дебрецен е изиграл 2 мача, в които е записал 2 победи, реализирал е 6 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 2 попадения в мрежата.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството, футболистите на Дебрецен имат на сметката си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 11 попадения и са получили 5 гола от противниковите футболни отбори.

Видеотон Фехервар

Гостуващият отбор на Видеотон Фехервар заема 7-ма позиция във временното подреждане с 6 точки след 2 победи и една загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 3 двубоя има положителна голова разлика 6-2 гола. При визитите си тима е играл един двубой до момента, в който има 1 загуба с 0-2 от Ракоши Капошвар.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Видеотон Фехервар има записани 4 победи и 2 загуби при голова разлика 11-5 гола.

Дебрецен - Видеотон Фехервар - директни срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата противника Дебрецен е спечелил 3 успеха, а отбора на Видеотон Фехервар има записани 2 победи, при обща голова разлика 8-8. В последните 2 срещи у дома срещу Видеотон, играчите на Дебрецен имат 2 победи през 2010 година - 3-2 през Май и 3-1 през Август.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Дебрецен е с 4 поредни успеха в шампионата, а на собствения си терен е в серия от 2 поредни победи.

Тимът на гостите от Видеотон Фехервар има победа в последната си среща в шампионата с 2-0 у дома над Диошдьор, а като гост е със загуба в първата си визита за сезона.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.