Обосновани Футболни Прогнози

Белинзона - Биел Биене

26 Август 2011 - 20:45
Белинзона
Биел Биене
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
5 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между Белинзона и Биел Биене от 6-ия кръг на футболното първенство в Чалъндж Лигата на Швейцария.

Информация за днешния мач:

Белинзона

ACB са 5-ти в класирането с актив от 9 точки, след 3 победи и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 5 срещи са реализирали 11 гола в мрежата на противниците си и са инкасирали 5 попадения във вратата си. На домашна сцена отбора на Белинзона е изиграл 2 мача до момента, в които има 2 загуби, при голова разлика 1-3.

Биел Биене

Съставът на гостите от Биел Биене заема 7-мо място в класирането със 7 точки от 2 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 мача е реализирал 10 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 8 гола в собствената си мрежа. Навън отбора е играл 2 мача досега, в които е записал 1 победа и 1 загуба, вкарал е 6 попадения в противниковата врата и е инкасирал 5 гола в своята мрежа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на Белинзона постигна победа с 4-1 като гост над новака Брюл Санкт Гален в последната си среща в първенството на Швейцария, а на своя стадион е в серия от 2 поредни загуби - 1-2 от Делемонт и 0-1 от Вил.

Отборът на гостите е в серия от 2 загуби в първенството на Швейцария, а при гостуванията си допусна загуба в последната си среща с 2-3 от новака Етоил Каруж, след победа при първата си визита за сезона с 4-2 над Криенс.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 5 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.