Обосновани Футболни Прогнози

Челси - Уест Бромич

20 Август 2011 - 19:30
Челси
Уест Бромич
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболистите на Челси и Уест Бромич от 2-ия кръг на футболното първенство в Премиършип на Англия. Треньорът на домакините Андре Виаш-Боаш извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Уест Бромич на Стамфорд Бридж в Лондон.

Ето и статистиката за днешния футболен двубой:

Челси

Челси са на 9-та позиция във временното подреждане с една записана точка след нулево равенство на старта като гост на Сток Сити. На своя стадион Стамфорд Бридж тима на Челси все още няма изиграна среща досега през новия сезон.

В последните си 6 срещи в първенството състава на Сините от Лондон има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби при голова разлика 8-6.

Уест Бромич

Тимът на гостите от Уест Бромич се намира на 15-та позиция в таблицата без записана точка след загуба в първия кръг с 1-2 у дома от Шампиона Манчестър Юнайтед. Това ще е първото гостуване на тома през този шампионат.

В предишните си 6 официални срещи в Премиършип играчите на Албирън имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби при голова разлика 10 вкарани и 11 получени гола.

Челси - Уест Бромич - директни двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата състава тимът на Челси има записани 5 победи, а отбора на Уест Бромич няма нито една точка, при обща голова разлика 16-2. В последните 2 двубоя на своя стадион срещу Уест Бромич, Домакините от Челси имат 2 победи, последната от които с 6-0 през миналия сезон.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините стигна до равенство в предишната си среща в шампионата на Англия 0-0 като гост на Сток Сити, а при домакинствата си записа реми в последната си среща - 2-2 с Нюкасъл в края на изминалото първенство.

Съставът на гостите допусна поражение у дома от Манчестър Юнайтед в последната си среща в първенството, а на чужд терен стигна до реми 3-3 с Нюкасъл в предишния си мач, от края на миналия сезон.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.