Обосновани Футболни Прогнози

Хаугесунд - Согндал

3 Август 2011 - 19:00
Хаугесунд
Согндал
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
4 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 18-ия кръг на настоящият сезон в Норвежката Типелиген между отборите на Хаугесунд и Согндал.

Време е за статистиката за днешния футболен сблъсък:

Хаугесунд

Домакините от Хаугесунд са 8-ми във временното класиране в Норвегия с 23 точки, натрупани след 7 победи, 2 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 17 срещи имат отрицателна голова разлика 28-29 гола. На домашна сцена FKH има 8 двубоя, в които има 5 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 21 попадения във вратата на противниците си и е получил 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството състава на FKH има записани 3 победи и 3 загуби при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Согндал

Гостуващият състав на Согндал е 14-ти в класирането с общ сбор от 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 16 мача е вкарал 11 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 17 попадения в собствената врата. На чужд терен състава е изиграл 7 двубоя, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 5 загуби при голова разлика 3-9.

В предишните си 6 официални срещи в Типелиген футболистите на Согндал имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали на противника си 6 попадения и са инкасирали 6 гола в своята мрежа.

Хаугесунд - Согндал - преки двубои

В последният сблъсък между двата отбора, игран през Юни тази година, Согндал спечели с 3-1 домакинството си срещу Хаугесунд от настоящето първенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Хаугесунд има победа в предишния си мач в първенството с 3-0 като гост на Сарпсборг 08, а на своя стадион е с 4 поредни победи при голова разлика 10-1.

Съставът на гостите записа реми 1-1 у дома срещу Розенборг в предишния си мач в Норвегия и е с 3 мача без поражение в Лигата, а като гост постигна реми в предишния си двубой със Старт Кристиансанд 1-1, след две поредни загуби с по 0-2 от Бран Берген и Молде.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.