Обосновани Футболни Прогнози

Жерминал - Вастерло

13 Август 2011 - 21:00
Жерминал
Вастерло
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между съставите на Жерминал и Вастерло от 3-ия кръг на футболното първенство в Белгийската Първа Дивизия.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Жерминал

Домакините от Жерминал са 14-ти в таблицата с временното подреждане само с една спечелена точка, след 1 равенство и 1 загуба от започването на шампионата, като все още няма победа до момента, а в изиграните 2 двубоя са вкарали 3 попадения и са допуснали 5 гола в своята мрежа. На домашна сцена състава на Плъховете е изиграл един мач досега, в който има 1 равенство - 2-2 с КАА Гент.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия съставът на Жерминал е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 7 гола и са допуснали 9 попадения в своята врата.

Вастерло

Гостуващият състав на Вастерло е на последното 16-то място във временното класиране с една записана точка, след едно равенство и 1 загуба от започването на сезона, като все още гони първата си победа през новия сезон, а в изиграните общо 2 двубоя все още не е отбелязал попадение, а допуснал 5 гола във вратата си. Далеч от дома отбора е изиграл един двубой досега, в който е допусна загуба с 0-5 от Клуб Брюж.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Вастерло имат в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба при обща голова разлика 7 вкарани и 7 получени гола.

Жерминал - Вастерло - директни двубои

В предишните 5 срещи между двата тима, Жерминал е спечелил 2 победи, отбора на Вастерло е спечелил една победа, а 2 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 6-4. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Вастерло, играчите на Жерминал са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Жерминал стигна до равенство в последната си среща в Белгия с Гент у дома.

Тимът на гостите от Вастерло стигна до реми 0-0 у дома срещу Кортрийк в предишния кръг в първенството, а на чужд терен загуби катастрофално с 0-5 от Клуб Брюж в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.