Обосновани Футболни Прогнози

Хонка - ВПС Вааса

15 Август 2011 - 18:30
Хонка
ВПС Вааса
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе футболния двубой между тимовете на Хонка и ВПС Вааса от поредния кръг на сезона в Финландската Вейкауслига.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Хонка

Играчите на отбора домакин са 5-ти в таблицата с временното подреждане с 27 точки, записани след 7 победи, 6 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 19 срещи са успели да отбележат 28 попадения в противниковата врата и са инкасирали 26 гола в собствената си мрежа. Пред своите привърженици отбора има 9 срещи досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 13 гола във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 11 попадения в собствената си мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Хонка има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба при голова разлика 12 вкарани и 8 получени гола.

ВПС Вааса

Съставът на гостите от ВПС Вааса заема 11-та позиция във временното класиране с 18 точки след 3 победи, 9 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя има голова разлика 15-25 гола. При гостуванията си състава е изиграл 10 двубоя, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 5-15.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството състава на Вепсу има в актива си 1 победа, 4 равенства и 1 загуба при голова разлика 6 вкарани и 8 получени гола.

Хонка - ВПС Вааса - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата състава тимът на Хонка е постигнал 3 успеха, отбора на ВПС Вааса не е записал нито 1 победа, а 2 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 12-4. В последните 2 мача у дома, футболистите на Хонка са записали 1 победа и едно равенство срещу ВПС Вааса, като мача тук през миналия сезон завърши наравно 0-0.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Хонка загуби с 1-2 гостуването си на лидера ХИК Хелзинки в предишната си среща в първенството на Финландия след 5 мача без поражение, а у дома постигна успех в последната си среща с 3-1 над КуПС Куопио след две поредни ремита по 1-1 срещу МИПА и Хака.

Отборът на гостите от ВПС Вааса постигна реми 1-1 срещу ДжДжК в последния си двубой в шампионата на Финландия и е с 3 равенства и победа в последните си 4 мача и общо 7 равенства в последните си 9 срещи в първенството, а като гост постигна победа в предишната си среща с 1-0 над ИФК Мариехамн след 3 равенства и 6 загуби на чужд терен до момента.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.