Обосновани Футболни Прогнози

Интер Турку - ТПС Турку

22 Август 2011 - 18:30
Интер Турку
ТПС Турку
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днес ще обърна внимание на двубоя от 22-ия кръг на първенството във Вейкауслигата на Финландия между Интер Турку и ТПС Турку.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Интер Турку

Домакините са на второ място в таблицата с временното класиране с общ сбор от 42 точки, постигнати след 13 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 двубоя са успели да реализират 51 гола във вратата на противниците си и са получили 27 попадения в мрежата си. Като домакин състава на Интер Турку има 11 срещи до момента, в които има 9 победи, 2 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 34-9.

В предишните си 6 официални двубоя в Вейкауслига отборът на Синьо-черните има 4 победи, едно равенство и една загуба при голова разлика 15-7.

ТПС Турку

Тимът на гостите от ТПС Турку е 4-ти в таблицата с актив от 30 точки от 8 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 20 мача има отрицателна голова разлика 27-29 гола. При гостуванията си отбора е играл 9 срещи досега, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-13.

В предишните си 6 официални мача в Вейкауслига футболистите на Тепси са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Интер Турку - ТПС Турку - директни срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, тимът на Синьо-черните има постигнатa една победа, тима на ТПС Турку има 3 успеха, а в 1 среща двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 6-8. В последните 2 срещи на своя терен срещу ТПС Турку, футболистите на Интер Турку имат 1 победа и една загуба, губейки домакинството си през миналия сезон с 1-2 през Август 2010 година.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на Интер Турку записа победа с 2-0 у дома над ИФК Мариехамн в последния си мач в първенството на Финландия и вече е с 4 последователни домакински победи с общ резултат 12-2.

Съставът на гостите от ТПС Турку постигна успех с 2-1 у дома над РоПС Рованиеми в предишната си среща в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 3 последователни равни срещи и само една загуба (0-6 от ХИК Хелзинки) в последните си 8 визити.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.