Обосновани Футболни Прогнози

Борусия М'Гладбах - Волфсбург

19 Август 2011 - 21:30
Борусия М'Гладбах
Волфсбург
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
4 - 1
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от коефициентите във футболния мач между съставите на Борусия М'Гладбах и Волфсбург от 3-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Германската Бундеслига. Жребците приемат на Борусия-Парк гостуващия футболен отбор на Волфсбург.

Ето и статистиката преди днешния двубой:

Борусия М'Гладбах

Домакините са на 4-то място във временното подреждане с актив от 4 точки след 1 победа и едно равенство, като състава все още е без загуба от старта на шампионата, а в изиграните общо 2 двубоя са отбелязали 2 попадения във вратата на противниците си и са получили 1 гол в мрежата си. У дома Гладбах има 1 двубой досега, в който записа равенство 1-1 със състава на Щутгарт.

В предишните си 6 официални мача в Бундеслига футболистите на Жребците са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 7 и получени 2 гола.

Волфсбург

Отборът на гостите от Волфсбург е 5-ти в таблицата с временното подреждане с 3 точки след една победа и една загуба от започването на сезона, като в изиграните 2 срещи е вкарал 3 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 1 попадение в мрежата си. При визитите си отбора е изиграл 1 мач, в който постигна победа с 3-0 над Кьолн.

В предишните си 6 официални срещи в Бундеслига футболистите на Вълците са записали 4 победи и 2 загуби, като са реализирали 12 попадения и са им допуснали 5 гола в своята врата.

Борусия М'Гладбах - Волфсбург - преки срещи

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, отбора на Жребците няма постигната нито една победа, отбора на Волфсбург има 4 успеха, а един сблъсък е завършил наравно, при обща голова разлика 4-11. В предишните 2 срещи на своя терен, Домакините от Борусия М'Гладбах записаха 1 равенство и 1 загуба, като през миналия сезон прекъснаха серията си от 5 поредни поражения от Волфсбург, завършвайки наравно на своя Борусия-Парк 1-1 през Октомври 2010 година.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините стигна до равенство в последния си двубой в първенството у дома с Щутгарт и е непобеден вече в 5 мача на своя стадион за първенство - 3 победи и 2 равенства.

Тимът на Волфсбург загуби с 0-1 у дома от Байерн Мюнхен в последния кръг в Германия, а на чужд терен спечели първата си визита за сезона срещу Кьолн и е с 3 поредни победи като гост за първенство.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.